ArenaNet berättar om nya expansionen för Guild Wars 2

I en livestream-sändning idag meddelade ArenaNet Path of Fire, den andra expansionen för Guild Wars 2.

Balthazar, gud av eld och krig, har gått skurk och utspelar sig på en kampanj mot de äldste draken. I din strävan att besegra honom kommer du att resa till Crystal Desert och det angränsande kungariket Elona.

Att resa runt dessa stora platser kommer att bli lättare med de nya fästen som du kan låsa upp och träna, till exempel Raptor bilden ovan. Utbyggnaden innehåller även nio fler elite specialiseringar för att ytterligare anpassa din nivå 80 karaktär.

Förköp av expansionen kommer att ge dig några bonuspoäng, och om du inte har plockat upp den första expansionen, Hearts of Stone, ändå, att köpa båda tillsammans sparar du lite pengar.

För mer information om de nya tilläggen kan du gå till den officiella hemsidan eller titta på hela annonseringsvideon . En förhandsgranskning kommer att äga rum från 11-13 augusti, och den fullständiga expansionen kommer att starta den 22 september.

Vår åsikt:
Sedan lanseringen under 2012 har Guild Wars 2 blivit gratis att spela . Om du någonsin varit nyfiken på att se vad spelet handlar om, verkar det som om det nu är en bra tid att hoppa in.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *