Capcom förbereder mer byt spel

Under sin senaste ekonomiska rapport kort avslöjade Capcom Ultra Street Fighter II: De sista utmanare som säljs över företagets förväntningar. Som ett resultat av detta planerar företaget att börja förbereda fler Switch-titlar.

Som Wall Street Journalens Takashi Mochizuki rapporterar, rapporterade den uppdaterade $ 40-porten Street Fighter II ( som var en anständig ) över 450 000 exemplar under det första kvartalet av budgetåret. I sin officiella vinstrapport säger företaget att spelet "gjorde en utmärkt start och visat sig vara ett smash hit".

På grund av titelens oväntade framgång börjar företaget "förbereda" ytterligare Switch-spel. Om detta betyder att det kommer att börja överföra mer av sina tidigare spel till konsolen, utveckla portar av sina nuvarande titlar eller skapa nya spel är oklara.

Nyligen avslöjade företaget att det hade gömt Shin Akuma i spelet, som kunde låsas upp med en hemlig kod.

[ Källa: Takashi Mochizuki på Twitter ]

Vårt tag
SNK har kört cirklar runt Capcom när det gäller att ta med sina äldre kampspel till Switch (även om porternas kvalitet har varierat), så det är bra att se Capcom klokt upp till plattformens potential. Jag skulle personligen älska chansen att återvända Street Fighter Alpha-serien, liksom Street Fighter III. Utanför kämpariket skulle jag inte tänka på chansen att spela Resident Evil 4 för den femtiode gången.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *