Celebrity Mansion Sims 3

En herrgård i Sims 3 Celebrity Mansion

Välkommen till sims 3 huset. Vi har valt fyra stora videospelskaraktärer med de mest polariserande personligheterna att leva i ett Sims 3-hus tillsammans. Deras estetik och personligheter har troget rekonstruerats innan de placerades i ”Celebrity Mansion” (mod av pancake101). Vi gav också dem 218 000 dollar och gav dem den högsta möjliga fri vilja inställningen möjligt innan de lämnades helt på egen hand. Se oväntade relationer bildar, fasansfulla tragedier utvecklas och mediokera våfflor gjorda i veckans höjdpunkter nedan.

De fyra nya rumskamraterna är Wario, Kratos, Bayonetta och Gordon Freeman.

Gordon är botemedel mot inkontinens

Bayonettas blåskamp började den första dagen och fortsatte alltför ofta under hela veckan. Trots att hon verkade utsatt för att ha en blåsor med låg volym lyckades hon behålla en modicum av blygsamhet, och bara lätta sig i privat. Privat betecknar inte privatlivet för ett badrum som man skulle kunna föreställa sig, men snarare väntade hon helt enkelt tills ingen är kvar. Hennes blomstrande relation med Gordon visade sig värdig anständighet, och hon höll hennes frågor i kontroll när han var där. Vi gör alla uppoffringar för våra relationer, och hon såg bara så att hon håller blåsan åtminstone tills Gordon är ute av sikte.

Gordon, Bayonetta och Kratos Ride The Love Tricycle

Gordon och Bayonetas förhållande blomstrade som om de var två mellanskolor vars föräldrar var borta i helgen. De delade måltider, pratade tillfälligt och sov ibland i samma säng tillsammans på ett helt platoniskt sätt. Eftersom deras idylliska romantik blev alltmer uppenbar för de andra medlemmarna i huset, svärde svartsjuka sitt fula huvud. Kratos gjorde det till sitt enda syfte att sprida runt huset, sabotera Gordon och Bayonetas förhållande vid varje tur, trots hennes fulla brist på intresse för honom och hans benägenhet att borra henne ordentligt för att sova. Paret skulle dela ett intimt ögonblick i sovrummet, när Kratos skulle spränga in med en förfrågan om en bokhandel, en comic bok eller till och med någon våffelrelaterad trivia – varje tunt slöjade försök att hindra sin kärlek mer desperat än den sista.

Celebrity Mansion Waffle House

Kratos störde framgångsrikt förhållandet exakt en gång, då han piqued Bayonetta passion för frukost med sin våffel trivia. Inlagd av hans sirapiga skvaller, kände Bayonetta lutningen att laga våfflor i pensionatet och lämnade det större köket i huvudhuset. Detta började en oförklarlig trend bland invånarna. Den första simen att vakna skulle gå till pensionatet och göra våfflor. De andra skulle följa med, antingen göra egna våfflor, eller i Warios fall, själviskt delta i frukterna av allas andra arbeten. Gästhuset, nu känt som Waffle House, fortsatte att spegla sin verkliga analog, där varje invånare undviker sitt anslutna badrum som att det var pesten. Slutligen, på dag 5, var Kratos tvungen att använda den för att undvika att dra en Bayonetta. Vid Kratos framkomst från badrummet märkte jag att golvet var helt täckt med vatten. Han sprang bort innan jag kunde se vad som hände. Detta beteende är vanligt vid användning av Waffle House-badrum, och precis som med egentliga Waffle House-badrum, kan jag försäkra dig om att ingen rengjorde den.

Sparta Ghost vs Fat, Yellow Mario

Kratos blev snabbt tämnd av förortslivet, trots sin våldsamma historia. Wario noterade Kratos tamade personlighet, med varje möjlighet att komma under hans hud. Varje dag devolved deras möten mer och mer tills, på dag 6, nått spänningarna en kokpunkt. Wario rädd Kratos, vilket leder till fysisk retribution i form av en slap. Nästa dag gick ett samtal mellan paret om filmer fel. Spurred på av cinematiska skillnader, de två engagerade sig i en tizzied brawl. Wario gick bort som segern – tydligen Kratos gudslottande förflutna översatte inte bra till Nintendo-stilfiskar. Kratos förklarade Wario sin dödliga fiende i ett försök att återfå en del av hans värdighet, men det kom precis som patetiskt. För att lägga till skada påverkade Wario fullständigt den dramatiska förklaringen och gick för att titta på TV, som vanligt.

Celebrity Mansion leker med elden

Sims gjorde det till slutet av veckan. Under veckans gång lyckades de ackumulera fem färdighetspoäng, två obetalda räkningar och nolljobb mellan de fyra. Det är 1,25 skillpoäng, 0,5 obetalda räkningar och 0,0 jobb vardera. De spenderade hundratals dollar av mina tjänade pengar på våfflor, och vid en tidpunkt bröt de ett badkar som hade spolat vatten kontinuerligt i över 48 timmar. Jag var redo att låta freeloadersna ruttna i sin räddningsfil för evigheten, men i stället bestämde jag mig för att utföra ett experiment. Jag köpte två av de dyraste bilarna i spelet och lade dem i huset, tillsammans med flera spisar. Deras medel minskade till exakt en dollar eftersom jag tillfälligt tog kontroll och strategiskt beordrade dem att laga mat innan de avbröt sina handlingar och avstod från min kontroll.

Två bränder började omedelbart inuti huset. Simsarna rusade in i ett av sovrummen och tittade i skräck när flammorna höljde sin älskade elektronik. Kratos släckte flammorna försiktigt, och han, Bayonetta och Gordon flyttade till nästa eld för att återuppta sin dismaydans. Wario stannade bakom för att fortsätta att panikera på den nu släckta ugnen. Det andra sovrummet var full av eld när invånarna kom racing in. Flammorna expanderade med varje passande sekund, slickade vid fötterna Gordon, Bayonetta och Kratos. Oavsett orsak vägrade de att lämna rummet, deras egen dumhet trampade dem inuti. Tyvärr, Gordon succumbed till inferno. Du skulle tro med sina två logikpunkter, Gordon skulle ha visat att han inte stod i elden, men det måste ta tre poäng innan sims lär sig grundläggande brandsäkerhet.

Lagarbete i Celebrity Mansion

Bayonetta delade ett sista ögonblick med Gordons spöke innan han lämnade huset för alltid. Som Gordons spöke hävdades av Döden, uttryckte han sina sista avgående ord: ”Jag blir lite sömnig. Jag borde gå hem.”

Att se att simserna satte sig åt deras skillnader för att komma samman och lura Gordons passerar gjorde att jag beklagar experimentet. Men innan jag kunde rätta till situationen, exploderade en annan eld nere. De tre återstående kamraterna rusade ner och konfronterades med en eld som gjorde den förra skammen. Wario slog omedelbart eld, men dödades tappert av Kratos.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *