Darkest Dungeon Kommer till iPad senare denna månad

Utvecklaren Red Hook Studios meddelade idag att den turbaserade Roguelike Darkest Dungeon kommer att ta sin väg till iOS senare denna månad. Den här versionen kan spelas på iPad.

I ett blogginlägg skriver Red Hook Studios att den här porten möjliggjordes med hjälp av deras utvecklingspartner Blitworks och att de två har ”arbetat med projektet för ett tag” och att det var svårt att ”hålla omslag” medan Avslutar Crimson Court DLC.

Alla viktiga funktioner som finns på spelets andra plattformar kommer att visas i den här tablettversionen. För spelare som redan äger spelet på PC, Mac eller Linux, kommer de gärna att höra att de kan överföra sina framsteg till iPad tack vare en funktion som gör det möjligt att spara fil som exporteras via Dropbox.

Darkest Dungeon kommer till iPad den 24 augusti, men inga prisuppgifter har visats ännu. Crimson Court DLC kommer också att komma till iOS vid ett senare tillfälle.

Vår åsikt
Darkest Dungeon verkar som en bra passform för bärbart spel. Dess turbaserade mekanik gör det möjligt för snabba spelsessioner i taget, och det är också ganska bra att överföra spara filen. Förhoppningsvis visar den här porten sig väl, eftersom potentialen definitivt finns där.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *