E-sport i helgen

Helgen är ljus på esporterna, men det kommer inte att vara kvar. Nästa månad kommer det att vara både World of Call of Duty World League-finalerna och Dota 2’s International, så vi får mer än vår andel av saker att titta på de närmaste veckorna. Fortfarande, försvara norr och komma på min nivå borde ha något för att hålla någon i att slåss spel underhöll hela helgen.

Helgens Defend North är den första stora post-Evo FGC-turneringen, så se till att fånga Street Fighter V , Ultimate Marvel Vs. Capcom 3 , Injustice 2 , Tekken 7 , och mer i New York den här helgen. ( Strömmar och schema )

Om Super Smash Bros. Är mer din sak, årets Get On My Level-turnering är din go-to-händelse i helgen, som stor talang för både Melee och Wii U. Kommer att delta. ( Ström / schema )

Call of Duty: Infinite Warfare Global Pro League har sin sista chans kvalifierare i helgen, och kommer att vara preamblen till VM i augusti. ( Ström och schema )

Den tredje säsongen av Overwatch Apex-serien hamnar i helgen, så om du vill se det aktuella läget för konkurrenskraftig Overwatch före VM nästa vecka är det här ditt bästa spel. ( Ström )

League of Legends mästare serier grupp scenen raser på, som vi kommer allt närmare playoffs.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *