En exklusiv titt på Dreadnought

Om du är en PlayStation 4-ägare har du ett namn på det i Dreadnoughts öppna beta, tillgängligt nu via digitalbutiken. Jag tillbringade den sista timmen avfyrar raketspärr på andra spelare (och av misstag till rymden) och kan inte rekommendera det tillräckligt. Dreadnought går långsamt, men lika intensiv som någon skytt hittar du på marknaden. På 20 minuter får du en bra läsning om den här unika multiplayer-upplevelsen är värt din tid. Om du var i den slutna betaversionen, kanske du vill hoppa tillbaka för att kolla in mängden nya kartor (inklusive två helt nya) och PS4 Pro-stöd.

Om du läser den här kolumnen antar jag att de flesta av er ombord med det här spelet. De goda människorna på Gray Box har gett oss ett annat djupt dykk i Dreadnoughts lore och universumsbyggnad. Nedan finns detaljer om de två nya kartorna, och ännu ett Hero Class-fartyg:

Karta: Ixion
Region / Solsystem:
Cronian System
Månnamn / planet:
Titan / Saturnus

Systembeskrivning:
Titan är den näst största månen i solsystemet och är hem till den enda Enyoan-kolonin i Cronian System. Titans atmosfär var känd för mångfalden av organisk kemi, men terraforming har tagit bort de flesta kemikalier för att göra det andningsbart av människor. De flesta av Titans sjöar har förvandlats till H2O. En av de större sjöarna, Ladoga Lacus, som är över 100 km lång, har lämnats otransformerad. Det fungerar som en naturlig flytande kolvätekälla, som ursprungligen tappades av Transhumans med massiva strukturer som bibehålls av kolonisterna i staden Ladoga.

”Titan är också placeringen av resterna av en massiv omloppsring byggd av transhumanerna före kriget 2325, som därefter förstördes under Saturn Attack i 2361 CE. Känd som” Ixion ”, efter siffran i grekisk mytologi associerad med Ett vingehjärtat hjul i celestret uppstod delvis efter flera överlevande ”bönor” och deras orbitalstationer rekonstruerades för att fungera i rymdlyftarnas kapacitet för den pågående koloniseringen av Titan. Rekonstruktionen är den största triumfen av mänsklig omvänd teknik av Transhuman teknik, när mänskliga ingenjörer äntligen fick en förståelse för hur man reparerar det hyperfilamentmaterial som ursprungligen användes av transhumanerna för att bygga ”beanstalkarna” som används för att förankra hissarna.

Kartbeskrivning:
Belägen på 60 tusen kilometer ovanför ekvatorn av Titan, bestod den av en geostationär ring, som stöddes lika högt vid 10 och 40 tusen kilometer över ekvatorn av kompressiva hisstorn, aka Beanstalks, som slutar i ballast-satelliter. Hela konstruktionen är avskärmad från meteoroider, rymdskräp, korrosion, väderlek, geomagnetiska stormer, strålning och diverse andra försämringsmedel genom en fysisk energibarriär.

Allt som finns kvar är 4 instabila bönor med fysiska energibarriärer som hela tiden svävar in och ut, därför kan de inte stödja befolkningen, trots att varje station har ett bostadsområde. Waystation-arbetet med lastning och lossning är helt automatiserat. ”

Karta: Ryugu Haven
Region / Solsystem: Scum Belt
Månnamn / planet: Ceres Dwarf Planet / Astrroid Belt

Systembeskrivning:
”Ceres är det största naturobjektet i Scum Belt. Med en diameter på ca 945 kilometer är det också den största av de mindre planeterna på den här sidan av Neptunian-systemet. Ceres var en gång en bas för Transhumans under den stora solkriget, Tills PCF-enheten, under ledning av kapten Dispel Larrup, framgångsrikt invaderade den under Operation Stinger i Asteroid Belt Skirmishes år 2352 CE.

Efter det stora solkriget blev Ceres återigen Terra nullius ≈ redo att hävdas av de nya pionjärerna. Att returera PCF-flottor hade plågat Ceres av mycket av sin kvarvarande Transhuman-teknik. Utrotningsvaktare utnyttjade redan bristen på militär närvaro, siktade genom detrituset som lämnades från kriget och campade dvärgplanets gejsrar och väntade på den dyrbara krigstid som utvisades i plommorna under Ceres ”vårtid”. Några mindre projekt som leddes av den marianska regeringen i Troja försökte kolonisera den härskade planetoiden. Men de misslyckades på grund av den isolerade platsen för Ceres djupt i Scum Belt, omgiven av förrädiska hav av stridsskräp och stenar.

Slutligen var Ceres kvar i fred, men inte för länge. I ett ambitiöst försök att göra inlägg i Scum Belt och att utnyttja Ceres rika naturresurser skickade Troja en stor Akula Vektor expedition för att installera ett fjärrforskningslabb och en massiv borrning. De namngav basen ”Ryugu Haven”.

Kartbeskrivning:
Som en av de första mänskliga utposterna i rymden har Ryugu Haven en rutig historia. Från pionjär rymdkoloni till Transhuman vägstation till PCF bas, har denna bas i Urvarakrater på Ceres alltid varit i centrum för åtgärden. Namngivna till minne av en jordnära asteroid som slog ut ur bana för att hjälpa terraform Mars, har Ryugu Haven i första hand använts som stepping stone i det yttre solsystemet. I 2422 CE, blev Akula Vektor kontrakterad av marsregeringen för att utnyttja gammal Transhuman-teknik vid Ryugu Haven för gruvdrift. På grund av de enorma farorna med att navigera i Scum Belt i efterkrigstiden, strävar alla trojanska strävar efter att hålla kontrollen över Haven misslyckad. Vid 2431 CE började de första brottsgrupperna hävda Ryugu Haven som sin egen. Havens senaste inkarnation som en förbjuden gruvkoloni som stöder Sinley Bay har gjorts möjligt av ”Okeanides”. Detta hemliga nätverk av navigeringsbåtar underhålls av ingenjörer från Sinley Bay och låter dem med åtkomstkoder göra det genom Scum Belt vid liv. Ryugu Haven är en viktig plats inom Scum Belt, och har blivit en magnet för övergrepp och opportunister, vilket resulterar i ständiga torvkrig och skarmishes bryter ut runt utposten.

Hactar Hero Ship
”Haktaren” var flaggskeppet av general Arius Sykora av den döda Horde regementet av trojanska marinen. En ijverig anti-transhumanist, general Sykora krediteras med masterminding det första angreppet på Okeanides navigationssystem i Scum Belt. Det sägs att han var motiverad av sitt hat mot systemets okunniga teknik, skapad som det var av de som hans förfäder hade kämpat mot i den stora solkriget. Han ledde famously ansvaret för den allra första flottan av ambitiösa junior officerare och shanghaied desperados i 2440 CE. Sykora och hans döda Horde lyckades ta ut ”Zeuxo”, en av beaconsna i Vesta asteroidfamiljen innan lokala kaptenkaptener tog ut flottan Sykora överlevde, men hans vistelseort är okänt, men det sägs att ”Hactar” Kan fortfarande hittas som prowling Scum Belt, som drivs av kaptenens önskan att rensa allt som återstår av transhumanerna från solsystemet.

Utanför Dreadnought-världen är det ännu en gång en fråga som väger stor över den så kallade Han Solo-filmen. Ron Howard kommer in för att fortsätta (eller rädda) projektet är goda nyheter, och han verkar som om han njuter av processen hittills. Ny tvivel härrör från en Wood Harrelson-intervju med Entertainment Weekly , där han säger att filmen ”kunde vara en av de snyggare Star Wars-filmerna”. Hans kommentar uppstod när han diskuterade skådespelaren Alden Ehrenreichs skildring av Han Solo. Harrelson säger att Ehrenreich är en bra skådespelare med en stor humor, som kommer igenom i sin roll. Han Solo är ofta knuten till några av Star Wars ‘bättre skämt, men att höra Star Wars beskrivs i detta ljus har människor oroade sig för (jag ingår). Dessa kommentarer ger omedelbart upp tankar om vilka regissörer Phil Lord och Chris Miller kan ha gjort med filmen. De släpptes på grund av ospecificerade kreativa skillnader. Inklusive rykten om att de inte knackade in i den sanna pulsen av Han Solo – förvandlade honom till en komisk karaktär än en bona fide smart röv. Kanske blir vi jobbade över ingenting, men för Harrelson att leda med den anmärkningen är lite konstigt. Ge oss en släpvagn, Lucasfilm, så vi kan redan skapa våra egna jävla sinnen.

Alla tecken pekar mot nästa Star Wars-film, The Last Jedi , som flyger smidigt till sin lansering i december. Den senaste utvecklingen är en serie läckor, som börjar med vår första titt på Supreme Leader Snoke i köttet (bär någonting som jag inte förväntade mig), och folk får händerna på Hasbros handlingstal tidigt. Du kan se Snoke här , om du inte har något emot spoilers. Några av de actionfigurer som kommer att säljas på Force Friday II (1 september) kan ses nedan … inklusive vår första 3,75-tums Luke Skywalker från de nya filmerna!

Det bör också noteras att San Diego Comic Con-exklusiva 6-tums Black Series-figurerna Rey, Luke och Grand Admiral Thrawn kommer sannolikt att vara tillgängliga (i ny förpackning) på Force Friday II. Läckta fraktrapporter visar att dessa visas i den första vågan, vilket borde vara rikligt om det ger liknande tillbehör till det vi såg från de två senaste filmerna. En Elite Praetorian Guard (Snoke’s Protector) förväntas i våg två.

Det ser också ut att Episode IX kanske inte seglar så smidigt som någon skulle hoppas, eftersom Jack Thorne har blivit tappad för att skriva om manuset av regissören Colin Trevorrow . Förhoppningsvis fungerar det bättre och Episode IX avslutar den tredje trilogin på en stark anteckning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *