Förbeställ Super NES Classic

Super NES Classic, Nintendos minikonsol med en båtlast av 16-bitars nostalgi, är svår att underskatta, förhöjd av bristen på legitima förbeställningar som går upp. Nintendo har idag bekräftat att förbeställningar för systemet kommer att gå upp i slutet av augusti i Nordamerika, för att vila bekymret om att tillgängligheten helt enkelt skulle vara en helt fri vid utgivandet.

Nintendo klargjorde att en ”signifikant mängd” av Super NES Classics skulle vara tillgänglig vid frisläppande, men skingrade bort från några specifika saker. Svaren på Facebook-posten där Nintendo tillkännagav sina Super NES Classic-planer behandlar denna försäkran med misstankar, efter att ha bränts med NES Classic i fjol. I uttalandet från Nintendo står det också att Super NES Classic endast kommer att finnas tillgängligt för detta kalenderår.

Super NES Classic meddelades den 26 juni utan information om förbeställningar tillgängliga, tills återförsäljaren Wal-Mart av misstag gick live med en order före order i slutet av juli. Efter att ha avbrutit alla dessa order var Wal-Mart tvungen att be om ursäkt för felet. Efter scalpers hittade framgång med NES Classic i 2016, förväntar många fans en upprepning av de orimliga begagnade priserna med Super NES Classic.

Super NES Classic har 21 spel, inklusive den aldrig tidigare släppta StarFox 2, och kommer släppa den 29 september.

Våra tankar
Att försöka få en SNES Classic har varit en lektion i ångest. Trots Nintendos försäkringar förväntar man sig att systemet är omöjligt att hitta, ungefär som NES Classic, och väntar på att se om det är sant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *