Hemska videospel tröjor 2017

Politik och religion verkar vara heta ämnen i världen av dåliga videospel-t-shirts dessa dagar. Donald Trumps kampanj ”Make America Great Again” var inte bara van att få honom in i Vita huset, det är ett slagskrig som tydligen kan användas för varje spelautomater som folk tror att behöver upplevas. Jag har inkluderat ett par av dessa skjortor i denna samling för ditt tittande nöje, men oddsen är att du redan har sett någon som bär en ut i det vilda.

För det tredje året i rad har jag tagit det på mig själv för att utforska de farliga hörnen på internet för att avtäcka de mest outlandisha, löjliga och förfärliga videospel-t-shirtsna som pengar kan köpa. De flesta av dessa skjortor hittades på officiella detaljhandelsplatser, liksom vägar där människor kan göra och sälja sina egna mönster.

Bara vet det här: Någon där ute är troligt att ha på sig dessa här skjortor just nu, stolt. Om du råkar vara ett av dessa människor, bra för dig! Du gör oss alla ser så mycket svalare ut. Återigen måste jag upprepa att de presenterade skjortorna inte är värsta värsta. Jag fick inte allt klart för att visa över ett dussin skjortedesigner, eftersom de inte var säkra på jobbet.

Njut av galleriet och låt oss veta om du verkligen tror att några av dessa skjortor är värda att ha på sig i kommentarfältet nedan. Vi tar inte bort dem från listan, men vi kommer att flagga ditt konto för ett framtida förbud.


(Fotokredit Ben Hanson , upphovsrätt Ben Hanson)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *