Madden NFL 18 kommer att kräva framtida patch för 4K

En ny rapport från US Gamer föreslår att PS4 Pro-ägare måste vänta på en ”framtida uppdatering” för att dra full nytta av systemets grafiska kapacitet i Madden 18.

Enligt rapporten noterade US Gamer bristen på 4K och HDR stöd i en nyare version av Madden 18, och frågade ut spelets regissör, ​​Rex Dickson, för förtydligande. Dickson berättade för uttaget att UHD-stöd skulle ingå i en ”framtida uppdatering” men inte säga när det skulle vara – det vill säga på en dag – en uppdatering eller månader på vägen. EA har använt sig av de visuella förbättringar som Frostbite-motorn kommer att medföra till sina sportfranchise, eftersom det svåra beslutet att byta motorer avslöjades förra året .

Vi har nått ut till EA för tydlighet när PlayStation 4 Pro-korrigeringsfilen kommer att finnas tillgänglig och uppdaterar berättelsen om och när vi får ett svar.

Madden NFL 18 lanseras på PlayStation 4 och Xbox One nästa fredag ​​den 25 augusti.

[Källa: US Gamer ]

Vårta tankar om Madden NFL
Sony och Microsoft har redan haft en hård tid att sälja spelare på behovet av mid-gen hårdvaruuppgraderingar, och hängningar som det här hjälper inte. Om spelbolag vill ha 4K-system och tv-apparater som prioriterar konsumenterna, måste de behandla dem som en prioritet själv. Förhoppningsvis kommer PS4 Pro-uppdateringen att vara klar med lansering eller kort därefter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *