Mages of Mystralia kommer till konsol

Mages of mystralia nu på steam

Mages of Mystralia lanserades på PC tidigare i år, efter en framgångsrik Kickstarter-kampanj. Idag meddelade utvecklare Borealys Games att spelet, en action-RPG som låter dig utforma dina egna magiska stavar, kommer till konsoler som börjar nästa månad.

Enligt ett inlägg på PlayStation Blog kommer spelet till PlayStation 4 den 22 augusti. Spelet kommer också till Xbox One och vi väntar på bekräftelse på att det kommer fram samma dag.

Som post detaljer är spelets strids uppbyggd kring fyra grundläggande stava kategorier, som sedan kan modifieras med olika samlar runor. Det är ett flexibelt system som gör det möjligt för spelare att komma upp med offensiva vapen som automatiserade torn och multishot fireballs på flugan.

I sin recension för spelet skrev Ben Reeves, ”Fram till slutet av spelet låsade jag upp nya runor som exponentiellt fanns i min magiska arsenal. Genom att sätta ihop alla dessa runor till en ny mästerspell fick jag mig att känna mig som den mest kreativa Mage som någonsin levt, vilket gör detta ljuga äventyr verkligen magiskt. ”

[Källa: PlayStation Blog ]

Våra tankar
Jag är en sucker för spel som låter dig bygga dina egna stavar, och den här lyckades flyga under min radar. Jag måste ge det ett skott, och se om jag inte kan hitta några spelbrottskombinationer, något av mothorns tornadier från Two Worlds II.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *