Mass Effect: Andromeda: Inga mer uppdateringar

En protagoinist i fokus: Mass Effect Andromeda

Det har varit en lång, konstig väg för Mass Effect: Andromeda, EAs uppföljning av den väldigt framgångsrika Mass Effect-trilogin. Efter att de turbulenta lanserings- och bandhjälplastarna hjälpt till att fixa spelet efter lanseringen hoppades fansen på något mer väsentligt för spelets enspelars kampanj och historia. Bioware har dock officiellt bekräftat att allt arbete på enspelarsidan av spelet har slutat.

I ett blogginlägg idag förklarade Bioware att deras uppmärksamhet nu kommer att fokusera på multiplayer-delen av spelet och de planerar att fylla i den återstående berättelsen med andra medier. Det betyder att alla DLC-utvidgningar för historien nu bara är hypotetiska och kommer inte att komma till spelet.

Det är lite av ett ledsamt, men inte helt oväntat slut på Mass Effect: Andromeda, som hade varit centrum för rykten och skvaller i flera månader över sin dåliga prestation och kritiska mottagning. Förhoppningsvis ser EA ut ett sätt att få Mass Effect tillbaka i samma ån som det var den senaste generationen, eftersom det skulle vara ett dåligt sätt att det skulle gå ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *