Microsoft bekräftar ReCore Definitive Edition

En bild under spelet ReCore Defininitive Edition från Microsoft

Efter några läckor och spekulationer om dess existens, är ReCore Definitive Editon nu tillgänglig för förhandsbeställning i Microsofts butik.

Action-adventure-plattformen som har skapat relationer med robotar som den sista återstående människan, konceptualiserades av den verkställande producenten Keiji Inafune. Spelet kom ursprungligen ut i september och möttes med blandade recensioner.

Enligt produktbeskrivningen innehåller den slutgiltiga upplagan ett nytt ”Eye of Obsidian” äventyr och ”T8-NK” Corebot-ram. Boxkonsten, som kan ses nedan, skryter av att den har HDR-stöd och Xbox One X förbättrade bilder.

ReCore Definitive Edition släpps den 29 augusti och kostar i USA $ 19,99.

[Källa: Microsoft Store ]

Våra tankar om ReCore Definitive Edition
Förhoppningsvis kommer användare som redan köpt spelet att få extrafunktionerna som en gratis uppdatering. ReCore hade många bra idéer; De blev inte exekverade bra. Som Jeff noterade i sin recension led det av långa lasttider och tekniska problem. Det skulle vara bra om den slutgiltiga upplagan kan förbättras på några av dessa problem och det nya innehållet är värt. Åtminstone lanseras denna utgåva till ett mycket lägre pris än originalet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *