Naughty Dog avslöjar nya Uncharted: The Lost Legacy

Idag släppte Naughty Dog sin senaste gameplay trailer för Uncharted: The Lost Legacy, som visar upp mer av det vegetativa landskapet och stridsmekaniken vi har blivit vana vid i serien. Dialogen tar emellertid centrala scenen; Chloes humor och benägenhet att diskutera pussel med sig själv påminner kraftigt om Nathan Drake, men hennes interaktioner med Nadine ger en intressant dynamik som skiljer sig från Drake och Sullivan.

Deras idiosynkratiska förhållande ser ut att ge en ny känsla till serien, avgår från slapstick back-and-forth av seriens tidigare protagonister till förmån för ett mer konversationsdjup och en hjärnton medan de fortfarande behåller några komiska element. Trollsekvensen ger oss också möjlighet att höra en del av den humoristiska dialogen mellan fiendens soldater. Medan hittills har spelet presenterat några innovationer, det är stunder så här som gör det så tydligt Uncharted.

Pussellösningsmekanismerna förekommer också i släpvagnen, hinkar kartan, objektet och artefaktinteraktiviteten från Uncharted 4. Dessutom ser vi mer av körsekvenserna som populariserades i föregående del, tillsammans med den imponerande gripkroken och simning mekanismer. När det gäller fräschhet, visar det nya låsplockningssystemet sitt ansikte igen i videon, den här gången med sitt verktyg för att öppna vapenkasser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *