NHL 18 – Bygg ett playoff-team på en säsong

Med Las Vegas Golden Knights ansluter sig till NHL som 31: e franchise i år, står ligan för närvarande som ett udda nummer. Kommissionär Gary Bettman har redan haft en tillägg till ett andra expansionsteam inom en snar framtid, vilket är troligt varför EA Sports fick ge användarna möjlighet att lägga till 32: e franchisen i NHL 18.

Under en händelse på EA HQ fick vi vår första glimt på hur franchise-läge hanterar att lägga till nya lag till ligan. Du kan bara lägga till 32: e laget i början av ett nytt franchise-läge, vilket innebär att du måste välja från de resterande kvarstöd som följer efter Golden Knights expansionstryck. Att välja sekund för varje position sätter upp den 32: e franchisen i yttersta nackdelen, men jag tittade på erfarenheten som en utmaning. Kan jag utarbeta ett lag som kan konkurrera om en playoff-plats ut ur porten? Titta på den här videon för att ta reda på om jag hade vad som krävs för att få en vinnare på isen:

NHL 18 kommer till PlayStation 4 och Xbox One den 15 september. För att lära dig mer om spelet, se oss diskutera den senaste öppna betaen och läs våra 60 saker vi vet om NHL 18 artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *