Ny detaljer om Pokémon Sun and Moon

Uppdatering: Pokémon Company skickade ut ett pressmeddelande efter att videon släpptes nedan, som innehåller några ytterligare detaljer om spelets historia.

I Pokémon Ultra Sun och Pokémon Ultra Moon utvecklas en ny historia med Necrozma tillsammans med den legendariska duoen. Ominösa mörka moln börjar spridas och hemligheterna i Necrozma och Alola-regionen, som aldrig avslöjades i de tidigare spelen, kommer äntligen att komma fram.

Pressmeddelandet erbjuder också detta prat om den nya Z-Power Ring.

Också upptäckt i berättelsen är en ny Z-Power Ring som spelarna kommer att förvärva i spelet och kan aktivera för att använda ett ännu större antal Z-Moves. En fysisk leksak av den nya Z-Power Ring kommer att finnas tillgänglig vid lansering för att köpa och interagera med videospel.

Slutligen kommer en Ultra Dual Edition av spelet att finnas tillgänglig vid lanseringen som kommer att ha ”uteslutande utformad förpackning” och kopior av både Pokémon Ultra Sun och Ultra Moon.

Originalhistoria:

Som en del av firandet kring Pokémons 2017 VM, avslöjade Pokémon Company några nya detaljer om Ultra Sun och Ultra Moon.

Det är inte så mycket, men du kan se några utdrag av ny gameplay, ta en bättre titt på det nya utseendet för huvudpersonerna, och lär dig lite mer om Lycanrocs nya form . Tydligen bara vissa Rockruffs kommer att kunna göra den speciella utvecklingen.

Spelets hemsida erbjuder också några fler små tvetydiga detaljer om spelet som säger att det kommer att ha ”nya tillägg till historien och funktionerna i Pokémon Sun och Pokémon Moon”, och att fler hemligheter kommer att avslöjas för Alola-regionen. Här är en större version av videoklippet som ses ovan.

[Källa: @ Pokémon , pokemon-sunmoon.com/ultra ]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *