Pikachu har invaderat Snapchat

Snapchattare leker med Pikachu

En ny Snapchat funktion svarar äntligen på den gammla frågan om hur en halvmänniska, halvpokemon – pokemänniska skulle kunna se ut. Svaret är pokeskrämmande!

Snapchats nya Pikachu-Lens lägger på den elektriska råttans signaturöron och rosa kinder över din bild samtidigt som den förstorar dina ögon på ett högst stort och otrevligt sätt. Om det inte är oroande nog, så Pikachu att hoppar Pikachu Pokemon upp och ger dig en smäll på kinden om du öppnar munnen (!), vilket leder till att gula poké-blixtar skjuter ut ur ditt ansikte. Det officiella Pokémon Twitter-kontot lade upp nyheten idag med följande poké-meddelande:

Lägg till utseendet på Pikachu när du tar din nästa Snapchat selfie med en speciellt Pokémon-Lens! Pikachus öron, näsa och ljusröda kinder kommer att dyka upp över ditt leende ansikte när du använder den här linsen. Då kan du öppna din mun för att ringa på Pikachu för att bli med dig på bilden! Om din telefons ljud är påslaget så hörs Pikachus ikoniska röst när den hoppar på skärmen och slår dig på kinden. Snappa det perfekta porträttet av dig och den berömda Pokémon att dela!

Pikachu-Lens kommer att vara tillgängligt för Snapchat-kontoinnehavare under en kort tid, så få din dos av Pikachu-foton nu medans du kan. Kom ihåg att du måste vara 13 år eller äldre för att ha ett Snapchat-konto.

Pikachu-Lens är endast tillgängligt under en begränsad tid.

[Källa: Pokémon Official Twitter Account]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *