Spelstudiojättarna berättar om månaden som gått

Augusti är sommartidens gardin. För våra eftersläp betyder det att vi lämnar allt på fältet innan snöskredet av nya titlar slår på hösten. Spelinformatörspersonalen har plöjt genom juggernauts som Yakuza 0 och Persona 5. Vad hoppas du få gjort den här månaden?

Brian Shea ( @BrianPShea ) – Efter min avslutning av den extremt långa Persona 5 och den galande svårt Sundered gräver jag tillbaka till Yakuza 0 i hopp om att avsluta det som Yakuza Kiwami vävstolar. Utan det kommer jag äntligen att hoppa in och prova Doomfist in Overwatch före den kommande händelsen. Dessutom behöver jag fortfarande en Lugia i Pokémon Go (på något sätt är jag 0 för 5 på att fånga honom), så du kan satsa att jag ska springa till några närliggande raider. Slutligen började jag ett genomspel av Metroid: Zero Mission, så jag kan försöka fortsätta det också.

Suriel Vazquez ( @SurielVazquez ) – Jag avslutade både Yakuza 0 och Tacoma i helgen, så jag har en ganska öppen helg. Jag ska göra olika saker med min fritid, som att spela som Phantom Lancer i Dota 2, som jag blir bättre på att spela men behöver fortfarande jobba med att specificera. Jag ska också titta på att spela lite Troll Warlord i Dota 2, vars specificering jag tror jag har kommit ner, men jag behöver fortfarande jobba på att spela honom bra. Slutligen spelar jag som Monkey King i Dota 2 – med karaktären i en kärnroll på The International i år tänker jag på att få några fler matcher som han.

Ben Hanson ( @yozetty ) – Åh, jag önskar att jag hade tid att spela fler spel i helgen! Tyvärr går jag till familjeåterförening. Jag kommer förmodligen att spela några arkadspel där ute, så det finns alltid Darkstalkers, Robotron och Martial Masters. Du vet, de bästa arkadspelen. Ha en trevlig helg!

Doug DeLong ( @DeLongDoug ) – I helgen ska jag avsluta Soma och sedan börja Nioh. Jag kan också försöka gå ut i en biograf Jag vill verkligen se Dunkirk och Planet of the Apes.

Kyle Hilliard ( @KyleMHilliard ) – Förra helgen såg jag The Emoji Movie och min dotter älskade det. Det gjorde jag inte, men jag är glad att hon är glad. I helgen kommer jag att se Dunkerque i IMAX, så jag tror att jag kommer att få en mycket bättre filmupplevelse. Jag måste klippa gräsmattan. Det har verkligen blivit ur hands. Jag tror att mina grannar är i hemlighet. När det gäller videospel, skulle jag vilja avsluta Tacoma och dabble lite mer med Slime Rancher. Det senare verkar inte som den typ av erfarenhet som jag brukar söka i videospel, men jag är villig att ge det lite mer tid. Jag vill också se mer Dragon Ball Super nu när den första säsongen är dubbad och på Blu-ray.

Imran Khan ( @imranzomg ) – Jag började Sundered, som jag fortsätter fram och tillbaka på, men jag tänker nu på att vänta på en lapp. Jag planerar att göra mer framsteg i Pyre, men jag håller med omtanke om jag borde ha sagt den hunden att raka sin mustasch. Annat än det kommer jag att göra mitt bästa för att få ett onlinespel av lax Run Run, så snart jag kan penna alla in för den schemalagda tiden och kan skicka en präglad inbjudan.

Jared Koncsol ( @JaredKoncsol ) – I helgen ska jag avsluta ADR1FT och då tänker jag på att ta på antingen Yakuza 0 eller Persona 5. Jag vet att jag måste välja en eftersom jag fortfarande vill ha en timme eller två att sova.

Craig Taylor ( @ CraigTaylor0805 ) – Jag är för närvarande i ett videospelnedgång. Jag har några saker i min backlog men jag måste motivera mig att fortsätta. Men under tiden har jag laddat ner Bayonetta eftersom det är gratis på Xbox och jag hade kul med det igår kväll. Det kan till och med bli mitt go-to-spel för tillfället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *