Testning av Final Fantasy XV multiplayer

Genom en stadig ström av betydande uppdateringar ser Final Fantasy XV ut som ett mycket annorlunda spel än det vi såg lanseringen i november i november. Square Enix lägger till och med en multiplayer-expansion som heter Comrades. Om du köpte säsongskortet för antingen PlayStation 4 eller Xbox One får du chansen att delta i Comrades slutna online beta mellan den 3-8 augusti.

Kamrater tillåter spelare att skapa sin egen Avatar, men endast åtta kommer att vara tillgängliga i testet, med ett litet urval av anpassningsalternativ, till exempel bara fyra Royal Sigils och fyra vapen (dagger, shuriken, club och katana). När Avatar är skapad kommer du att ange en utpost, delta i en handledning och sedan få chansen att ta på sig tre olika uppdrag med upp till tre andra spelare vid din sida. Vi vet inte bara hur omfattande uppdragen är, men belöningarna låter betydande och erbjuder meteorhards (som utökar omfattningen av tillgängliga aktiviteter), tillsammans med erfarenhetspoäng och gott om loot. Matlagning är också en del av multiplayer-upplevelsen. I beta kommer en ingrediens att ges ut per quest, och utpostkocken kan blanda upp en måltid för ditt nästa äventyr.

Betaversionen erbjuder bara matchmakingfunktionalitet, men den slutliga versionen kommer att innehålla möjligheten att klara av AI-följeslagare. Spelare kommer också att komma in i en mer robust stad för att utforska, och kan spela som Noctis, Gladiolus, Prompto och Ignis, om de inte gillar deras egna Avatar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *