Vi testar Pinball FX Classics Pack

Zen Studios har tappat tre klassiska filmfranchises för det första bordspaketet i sin kommande release av Pinball FX 3, och vi har exklusiva hands-on-visningar.

Zen Studios har landat några massiva franchises för sina Pinball FX 2 och Zen Pinball 2 bordspaket, och erbjuder roligt på Disney’s Marvel and Star Wars-universum, tillsammans med en mängd andra film-, tv- och videospelserier. För lanseringen av den kommande Pinball FX 3 går utvecklaren dock på grundskola. Universal Classics-paketet har tre tabeller baserade på studionens största filmfranchise: Jaws, ET, och Back To The Future. Läs vidare för våra exklusiva hands-on-visningar av alla tre tabellerna.

Pinball FX 3 erbjuder ett antal intressanta nya lägen och sociala funktioner som du kan läsa om i nästa utgåva av Game Informer. Den största hämtningen för långvariga Zen-fans är dock att de allra flesta tabeller du redan har köpt kommer att överföras till Pinball FX 3 gratis.

Om du är ny på Pinball FX, eller bara letar efter några nya tabeller för att lägga till i ditt bibliotek, kommer Universal Classics-paketet att köpas när Pinball FX 3 lanseras under sen sommar / tidigt höst. Vi har nyligen fått chansen att prova de nya tabellerna, och du kan läsa våra visningar nedan.


Klicka på bilden för en större bild.

Käftar
Zen sätter på den klassiska Spielberg-thrillern har ett kort och snabbt bord och ger lika uppmärksamhet åt den titulära mannen ätaren och Quint, den grizzleda sjömannen med uppgift att ta ner Jaws (nyfiket nog, polischef Martin Brody är ingenstans att ses på bordet) . Spelare kan aktivera uppdrag för endera karaktären, hjälpa till att jaga ner mördaren haj eller terrorisera simmare. Samtidigt aktiverar uppdrag för båda orsakerna en uppställning mellan de två. Käkarna har några unika lägen, som att aktivera böjarstötarna, vilket gör att hela bordet stavar fram och tillbaka, vilket påverkar bollen i din boll.


Klicka på bilden för en större bild.

Tillbaka till framtiden
Du kanske inte kan använda Doc Browns tidsresande DeLorean för att återfå en förlorad boll, men du kommer att resa till Back To Futures fyra tydliga epoker: 1885, 1955, 1985 och 2015 (som inte visade sig vara nästan Så cool som filmen förutsagde, men vad som helst). Spelare ställer sitt önskade årtionde innan du aktiverar kolven och sedan kompletterar filmspecifika uppdrag, till exempel att stjäla speltidens kontinuitetsförstörande sportalmanak. Back to the Future har också några massiva multiball-möjligheter, så att du kan täcka bordet i brinnande flamspår. Tung!


Klicka på bilden för – du gissade den – en större bild.

ET
Finalbordet i Universal Classics packar upp uppgifterna med att hjälpa till med allas favorit illegala alien. ET lägger större vikt vid bordets övre flippor, som sätter upp utökade rampkombinationer som flödar jämnt. Uppdragslägen inkluderar att undvika polisen på ett cornfield minitabell, aktivera ET: s skepp och plocka upp delar till – vad mer? – ring hemma!

Medan alla tre borden lider lite av bristen på autentisk musik och dialogklipp från filmerna (ljudspelarna är hit eller missade), de är fulla med den typ av fans som fans har kommit att förvänta sig av Zen. Huvudmissionen gör också ett bra jobb att förmedla varje films stora plottpunkter, och trots att de för det mesta kokar ner för att ”skjuta de blinkande ramperna”, är de underhållande ändå. Paketet Universal Classics är kanske inte det starkaste slipset som Zen har gjort, men bordsdesignen och flödet av spel är upp till utvecklarens höga kvalitetskrav och är ett bra sätt att starta frisläppandet av sin senaste plattform.

Pinball FX 3 kommer att lanseras på PlayStation 4, Xbox One och PC i slutet av sommaren / början av hösten. Du kan ladda ner klienten gratis (tillsammans med Sorcerer’s Lair-tabellen), och eventuella tidigare inköp kommer också att överföras (minus några tabeller på grund av licensieringsfrågor). Universal Classics och andra bordsförpackningar säljs separat som DLC.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *