Vilket spel äger du flest kopior av?

För många människor handlar spel om nostalgi.  Att äga varje spel i en serie, äga alla spel man gillar från en specifik utvecklare, köpa ett spel på Steam som man redan äger på konsol. Ibland börjar det bli lite konstigt, där du börjar äga flera kopior av samma spel.

Första gången jag spelade Metal Gear Solid 3 hyrde jag det från videobutiken. Jag gillade Metal Gear Solid 2: Frihetssonen, men då kände jag mig som att jag kunde få det genom att bara hyra uppföljaren eftersom det inte var en direkt story fortsättning av MGS2. Jag slutade spela hela natten och tittade på slutet i början av gryningen, blev kär i det och köpte genast en kopia från Gamestop. Sedan slutade jag köpa en kopia av Subsistence, sedan en kopia till Vita, sedan en kopia på PlayStation 3 och en annan på Xbox 360. Förrän när jag packade upp mina spel för ett drag, blev jag påminde om att jag äger Metal Gear Solid 3 på 3DS, som jag hade glömt allt om.

Vid någon tidpunkt hade jag etablerat en ganska komplett samling av spelet, av skäl som jag inte kan ordentligt formulera varför.

Frågan är då vilket spel har mest kopior av? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *