Xbox One exklusivitet för PlayerUnknowns Battlegrounds?

Player Unknowns Battlegrounds Frontfigurer Poserar

Microsoft tillkännagav i veckan att de skulle vara utgivare för PlayerUnknown’s Battlegrounds, den mest populära PC Battle Royale-shootern, när den kommer till Xbox One senare i år. Men formuleringen verkade förvirrande för många, och spelare som letade efter förtydligande från utvecklaren Bluehole på Twitter möttes av en lite skum formulering.

I likhet med 2015s Rise of The Tomb Raider, kan oförmågan att få ett rakt svar om spelet är en helt exklusiv eller en tidsbestämd exklusiv, lämna spelarna frustrerad.

Vi nådde ut till Microsoft för att klargöra och kunde inte få svar på om spelet har ett exklusivitetsfönster på konsoler eller ej.

Som vi meddelade på E3 kommer ”PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS” att vara en konsolstart exklusiv på Xbox One och just nu är utvecklingsgruppen enbart inriktad på att få det bästa spelet möjligt på Xbox One och PC. Vi har inget annat att meddela just nu.

Vid det här laget finns det inget slutgiltigt ord om PlayerUnknowns Battlegrounds är konsol exklusivt för Xbox One, eller om det finns ett exklusivfönster som inte klargörs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *